Topics: Christelijke datingsites. Overzicht van zeven relatiesites

Gratis proefabonnementen voor Crosspoint, de allereerste christelijke contactsite en nog steeds de meest succesvolle datingsite voor Christenen.

Dating voor christenen; de laatste jaren zijn er tal van sites verschenen die zich richten op internetdaten voor mensen die het christelijk geloof aanhangen. Veel gelovige single mannen en vrouwen vinden op algemene relatiesites te weinig aanbod, of vinden het prettiger om te daten op een site met gelijkgestemden. Zoek je een christelijke datingsite? Dan helpen we je graag op weg met onderstaande lijst.

We hebben het internet afgespeurd naar Nederlandse datingsites voor christenen en een overzicht van zeven geschikte websites samengesteld. Een deel van deze diensten is betaald, andere zijn geheel gratis. Daar waar mogelijk hebben we de kosten en ledenaantallen geplaatst; deze vielen echter niet op elke website te achterhalen. Ook Be2 heeft een christelijk deel op hun datingsite maar is niet exclusief voor christenen.

De huisregels van de sites die we gevonden hebben verschillen nogal eens; let hier dus op voordat u zich eventueel aanmeldt. Bij sommige diensten zijn bijvoorbeeld geen mensen met een alternatieve overtuiging welkom, of kennen een minimale leeftijdsgrens. Onderstaande websites hebben met elkaar gemeen dat ze niet op een specifieke regio concentreren; je kunt dus landelijk zoeken.

Het ChristianMatch-Zomerevent komt eraan! Een gezellige dag op de prachtige Veluwe bij Voorthuizen, met afsluitend een heerlijk zomers 'all-you-can-eat & drink' wok/barbecue-buffet.

We verwachten christelijke singles uit heel Nederland, waarmee je de hele dag gezellig actief bezig bent. Een ideale kans dus om nieuwe christelijke singles te ontmoeten tijdens een leuke ontspannende activiteit.

ChristianMatch is de grootste christelijke datingsite voor jong en oud, met meer dan 2300 profielen van evangelische en reformatorische singles. ChristianMatch is ook de veiligste datingsite: onze redactie heeft ondertussen jarenlange ervaring opgebouwd, terwijl je privacy bij ons gegarandeerd is. Bij ons kun je andere christenen ontmoeten, nieuwe vrienden maken, en je geloof verdiepen. Of je nu vrijgezel bent of niet. Immers, iedereen houdt van leuk contact.

how can i look good for my husband

Look christelijke dating site 50 plus

Gratis proefabonnementen voor Crosspoint, de allereerste christelijke contactsite en nog steeds de meest succesvolle datingsite voor Christenen.

Crosspoint.net is de eerste Nederlandse christelijke datingsite die het aangedurft heeft om een ontmoetingssite te zijn.

Heb je vragen of problemen, neem contact met ons op.

Crosspoint.net
Vissersdijk Beneden 70
3319 GW Dordrecht

Email: team@crosspoint.net

“Omdat ik voor een groot deel van het jaar in het buitenland woon en een "Hollandse" vrouw zocht heb ik mij ingeschreven op uw dating site. Daarbij ga je als je 57 jaar bent niet meer naar de disco of andere uitgaansgelegenheid.“

“Haar prachtige glimlach en haar profiel. Zij heeft mij aan geschreven dat we niet een 100% match hadden maar dat ze mijn foto's zeer leuk vond.“

“Voor mij waren het zijn "pretogen". Die vielen mij meteen op. Daardoor ging ik kijken naar zijn profiel en ik vond dat wij veel raakvlakken hadden.